Proefresultaat DCM VIVIFOS® - voor betere plantkwaliteit bij boomkwekerij containerplanten

Plant: Prunus lusitanica ‘Angustifolia’ Proef: Praktijkproef Nieuwesteeg, Terheyden, Nederland, 2013 Behandelingen: 1. Standaard chemische bemesting 2. Standaard chemische bemesting +

DCM Kwaliteitspotgronden - Uw teelten in de beste handen

Voor het telen van platen in potgrondsubstraat is de keuze van het juiste substraat van primordiaal belang. Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring in de professionele tuinbouw is DCM een gewaardeerde

Proefresultaat DCM VIVIFOS® - voor betere plantkwaliteit bij boomkwekerij containerplanten

Plant: Prunus lusitanica ‘Angustifolia’
Proef: Praktijkproef Nieuwesteeg, Terheyden, Nederland, 2013
Behandelingen:
1. Standaard chemische bemesting
2. Standaard chemische bemesting + DCM VIVIFOS® NP 4-30 (0,8 kg/m³, ingemengd in de potgrond)

{ { { {
{

DCM Kwaliteitspotgronden - Uw teelten in de beste handen

Voor het telen van platen in potgrondsubstraat is de keuze van het juiste substraat van primordiaal belang. Met meer dan 25 jaar kennis en ervaring in de professionele tuinbouw is DCM een gewaardeerde partner geworden van de moderne plantenkwekers. Met mengsels op maat van uw bedrijf willen we samen met u verder bouwen aan een mooie toekomst.

{
{

Voordelen van DCM Organische Meststoffen

Chemische meststoffen zijn snel oplosbare zouten, die in één keer ter beschikking komen van de plantenwortels. Door een overmaat aan voedingsstoffen bestaat de kans op wortelbeschadiging bij een chemische bemesting. De plant kan de grote hoeveelheid beschikbare voedingsstoffen niet allemaal ineens opnemen en een groot deel van de voedingselementen gaat verloren door uitspoeling.

{ { { {

Organisch bemesten van potgronden, nieuwe perspectieven dankzij MINIGRAN TECHNOLOGY

MINIGRAN® TECHNOLOGY is een innovatief en uniek productiesysteem voor het produceren van organische meststoffen onder de vorm van mini-korreltjes. Proeven tonen aan dat dit unieke organische microgranulaat meerdere troeven heeft voor gebruik in potgronden.

{ { { { { { { {